Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Ok.....Nu tycker jag att det får vara nog

Av Andreas - 7 maj 2009 00:28

Ska verkligen det svenska folket behöva betala för Viktoria & Daniels bröllop??

Jag gifte mig förra året men inte fan var det någon annan som betalade bröllopet och inte hamnade det i pressen och på tv!!!!

Jag fattar att det är för att de är kända och man anser att ett kungligt bröllop bara är bra för Sverige, men hur kan man säga att det är bra för Sverige när det är skattebetalarna som får betala??


Jag tycker att eftersom kungafamiljen har så pass mycket pengar och de får ju mer och mer varje år så borde de betala själv.....

Jag är inte bjuden på bröllopet och jag tänker då verkligen inte betala för det heller!.. Som tur är så finns det sätt att slippa betala detta kalas och jag är glad att jag har kommit på det!


Nu till lite mer allvarliga saker!

Jag stöttar som sagt kampen mot prostatacancer och jag hoppas att alla i sverigen gör det också, tyvärr är det ju så att alla inte tycker att det tjänar något till att stötta och kämpa tillsammans, jag fick en kommentar igår och den var väldigt klartalande!

Denna person tycker att alla som betalar pengar till detta ändamål borde behålla pengarna och göra något mer vettigt med dem!

Jag vet inte vad jag ska tycka om denna kommentar, men det jag kan säga är i alla fall att jag hoppas att denna person inser att den dagen om den skulle komma då han/hon får cancer så finns det ingen hjälp att få! Det betyder alltså att det finns inget botemedel eller annan hjälp att tillgå!


Jag tycker inte om människor som är själviska och som bara tänker på pengar!

Jag vet lika väl som alla andra att det är dåliga tider just nu och att det inte bara är att hosta upp pengar, men jag kan garantera alla att om ni donerar pengar, det kan vara allt från 10 kronor till 10 000 kronor eller hur mcket ni känner för, så kommer ni att känna er väldigt nöjda efteråt! Ni kommer att veta att genom erat bidrag så har ni hjälpt någon att bli fri från denna hemska sjukdom!


Jag tänker inte skriva mer om detta för jag ids inte ödsla min tid på det men jag hoppas att alla känner sig manade till att hjälpa till på något sätt i alla fall!


 I morgon ska man upp klockan 5 usch och fy, det är snart det!

Ska bli skönt att få lite sommarlov snart!

Många säger till mig att de tycker det är bra att ha egen rörelse för då kan man vara ledig precis när man vill, riktigt så lätt är det inte!

Jag kan inte bara bestämma att i morgon ska jag vara ledig, jag har möten med kunder och jag har tonvis med pappersarbete som ska göras, det finns ingen tid till ledighet!


Dock ska jag ta och knyta mig nu så jag orkar upp!


Ha det bra alla där ute och sov gott när ni lägger er!





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas - 22 oktober 2009 14:11

Var visst ett tag sen man skrev här! Det har varit så otroligt mycket de senaste månaderna så man har inte haft tid att ens sitta still!   Idag är faktiskt den första dagen på länge som jag känner att nu kan jag andas ut och bara ta det lugnt!...

Av Andreas - 11 maj 2009 22:11

bloggade sist! Det har varit mycket de senaste dagarna!  Vi har packat för fullt och på nu under veckan så är det besiktning och då gäller det att ha så mycket som möjligt nerpackat så att man kan se väggar ect.........   Läste även i dagens tidning ...

Av Andreas - 8 maj 2009 14:54

lördagskväll tillsammans med den du tycker om är för mig att bara vara!  Bara vara och umgås med den du tycker om mest i hela världen!  När jag och min fru vill mysa tilld et så brukar vi duka upp lite plockmat i form av räkor med lite kall dressing,...

Av Andreas - 7 maj 2009 13:57

 1=Sämst      5=Bäst   1. I see dead people (sixth sense)   2. Its alive, its alive (Frankenstein)   3. I'll be back! (Terminator)   4. E.T Phone home (ET)   5. "Say hello´to my little friend" (Scarface) ...

Av Andreas - 7 maj 2009 13:39

1 = sämst 5 = Bäst   1. TITANIC Bra gjord och mycket bra rollprestationer, men tyvärr så är det inte min typ av film och den är alldeles för lång.   2. ERIN BROCKOWICH En av de bästa "feel good" filmerna någonsin! Den har allt och lite till! Dock s...

Presentation

Omröstning

Vilken av dessa filmer skulle du kunna se om och om igen?
 Forrest Gump
 Hairspray
 ET
 Titanic
 Gilbert Grape
 Ingen av ovanstånde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards