Direktlänk till inlägg 5 maj 2009

Snart är det farligt att

Av Andreas - 5 maj 2009 00:31

äta precis vad som helst!

I aftonbladet står det nu i en stor artikel om att det inte är bra att äta frukt! 

Frukt gör dig fet och frukt kan skada din kropp och bla bla bla bla........

Nu får det väl ändå räcka tycker man, detta är den 100 gången som man i tidningen skriver om att det är farligt att äta ditten och datten! 

Först var det Potatischips som ni kanske kommer ihåg för nåt år sen och nu är det helt plötsligt Frukt!!!!!!


Om det nu är så farligt att äta frukt så funderar man ju på varför alla dessa dietister och personliga tränare hela tiden säger att man ska äta mycket grönsaker och frukt, ja precis mycket grönsaker och frukt! 

Om man ska göra en djupare analys om detta så betder det alltså att dessa personer vill att vi ska bli feta och att vi ska få problem med hälsan. 

Jag vet inte vad ni tycker men jag anser att det har blivit alldeles för mycket om et här nu, snart kommer det att komma ut larm och precis allt och då kan vi inte äta någonting, då får vi endast leva på vatten! Men det dröjer väl inte länge förrens det kommer ett larm om att det är farligt att dricka vatten också! 


Nej jag tycker att dagens tidningar borde lägga ner mer energi på att skriva om det som verkligen berör människor och om det som händer ute i världen! 

Forskarna som så flititgt har kommit fram till att frukt är farligt borde kanske istället ägna sig åt att hitta ett botemedel mot Aids eller försöka hitta en mirakelmedicin mot Cancer.


I samma tidnining som detta stod i så kunde man även läsa om alla dessa kvinnor som blivit mördade, jag tycker det är hemskt att sådant förekommer i vårt samhälle, att kvinnor blir mördade och att detta händer på grund av det mest absurda bagateller känns det som! 

Jag som är gift och har familj tycker det är obehagligt, jag tycker det är rent ut sagt förjävligt att det inte finns mer resurser ute i landet som kan se till att förhindra sånt här.. 


Dagens fråga: Hur ska vi göra för att förhindra att sånt här händer och går det att förhindra?


Jag personligen hoppas att alla de där ute som begår såna här bestialiska brott får livstids straff i fängelse 10 gånger om och att de aldrig mer kommer ut! 


Jag hoppas att alla ni där ute tar hand om er och era familjer! Familjen är det käraste vi har och ingen, jag repeterar INGEN har rätten att ta det ifrån oss! 


Nu har jag sagt mitt och jag hoppas att många fler med mig kommer att höja sina röster! Vi måste få slut på det här! 








 
 
nea

nea

5 maj 2009 11:50

tack ;)
snart kommer vi och hämtar katten... =)

http://metrobloggen.se/systerdekadens

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas - 22 oktober 2009 14:11

Var visst ett tag sen man skrev här! Det har varit så otroligt mycket de senaste månaderna så man har inte haft tid att ens sitta still!   Idag är faktiskt den första dagen på länge som jag känner att nu kan jag andas ut och bara ta det lugnt!...

Av Andreas - 11 maj 2009 22:11

bloggade sist! Det har varit mycket de senaste dagarna!  Vi har packat för fullt och på nu under veckan så är det besiktning och då gäller det att ha så mycket som möjligt nerpackat så att man kan se väggar ect.........   Läste även i dagens tidning ...

Av Andreas - 8 maj 2009 14:54

lördagskväll tillsammans med den du tycker om är för mig att bara vara!  Bara vara och umgås med den du tycker om mest i hela världen!  När jag och min fru vill mysa tilld et så brukar vi duka upp lite plockmat i form av räkor med lite kall dressing,...

Av Andreas - 7 maj 2009 13:57

 1=Sämst      5=Bäst   1. I see dead people (sixth sense)   2. Its alive, its alive (Frankenstein)   3. I'll be back! (Terminator)   4. E.T Phone home (ET)   5. "Say hello´to my little friend" (Scarface) ...

Av Andreas - 7 maj 2009 13:39

1 = sämst 5 = Bäst   1. TITANIC Bra gjord och mycket bra rollprestationer, men tyvärr så är det inte min typ av film och den är alldeles för lång.   2. ERIN BROCKOWICH En av de bästa "feel good" filmerna någonsin! Den har allt och lite till! Dock s...

Presentation

Omröstning

Vilken av dessa filmer skulle du kunna se om och om igen?
 Forrest Gump
 Hairspray
 ET
 Titanic
 Gilbert Grape
 Ingen av ovanstånde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards